Record mondial stabilit cu un utilaj Merlo Panoramic P 25.6

Calatoria lui Leo a intrat in Cartea Recordurilor.

Adaugat de Utirom la 15 Martie, 2015

Vineri, pe 13 Iunie 2014 s-a incheiat aventura demna de Cartea Guinness, a lui Leo, la Pirkkala, Finlanda.

Ieri dimineata la ora 9 AM, Leo Terqujeff a ajuns la Pirkkala, unde recordul sau Guinness obtinut la bordul unui Merlo Panoramic P 25.6, dupa o calatorie de 4300 km in 33 de zile a fost stabilit. O calatorie care l-a purtat prin jumatate de continent: Italia, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Republica Ceha, Germania, Danemarca, Suedia, inainte sa ajunga in Finlanda. Guinness World Records au recunoscut natura exceptionala a acestei actiuni, omologand un record oficial. Leo Turguieff la bordul Merlo P25.6, a devenit persoana care a efectuat cea mai lunga calatorie la borodul unui telehandler, marturie a performantei si fiabilitatii Merlo.

Cu acest record, Merlo demonstreaza puterea telehandlerelor care exceleaza nu numai numai ca performante dar si ca fiabilitate, tehnologie si inovatie. Transmisia Hidrostatica Merlo a trecut intr-adevar un test dificil, atata timp cat P 25.6 a parcurs 4300 km fara nici o problema. Acest record este cu atat mai semnificativ cu cat recordul a fost obtinut cu cea mai compacta masina pe care Merlo o ofera pe piata. Gama compacta, se vede, nu face rabat de la performanta (P25.6 este singurul in clasa lui care atinge 36km/h) si comfort ( cu o cabina lata de 1010 mm este cea mai spatioasa cabina din gama).

Sosirea lui Leo a fost celebrata la sediul Rotator (distribuitorul Merlo in Finlanda) cu un eveniment unde s-a urmarit live parcurusul pe ultimii kilometri parcursi de Merlo P25.6, datorita camerei de luat vederi montata in cabina si sistemului de geolocatie Merlo Mobility. Acesta este un sistem sofisticat care controleaza informatiile telemetrice, creat si dezvoltat de Merlo, care a facut posibila maparea progresului facut in timpul calatoriei P25.6 si a verificat starea tehnica a utilajului. Sistemul de geolocatie a permis certificarea recordului Guinness.

Record Merlo