Service si piese

Service

Ramaneti competitiv impreuna cu echipamentul dumneavoastra Hitachi.  Dispunem de instrumentele, cunostintele si resursele necesare pentru a asigura functionarea optima a echipamentului dvs. Pe langa expertiza tehnica, va oferim garantie extinsa, contracte de service, sfaturi de intretinere si asistenta. Aplicatia noastra de monitorizare la distanta (Global e-Service) va permite monitorizarea permanenta a echipamentelor dvs. Service Hitachi – Pentru a menține echipamentul dvs. în perfectă stare de funcționare. Rapid, eficient si sigur.

Sistemul Support Chain

Hitachi Support Chain este un lant de servicii after-sales vitale create sa protejeze investitia dvs. in echipamentele pentru constructii Hitachi. Profitand de aceste servicii, veti reduce costurile totale cu utilajul, crescand productivitatea, minimizand defectiunile, reducand costurile cu intretinerea si pastrand o valoare economica pentru revanzare mare. Mai presus de orice, Hitachi Support Chain iti da siguranta ca utilajul tau Hitachi opereaza fiabil la cel mai inalt nivel.

Hitachi Support Chain, implementat prin Utirom, include:

 • Global e-Service
 • Suport tehnic
 • HELP (Hitachi Extended Life Program)
 • Hitachi piese de schimb
 • Ground engaging tools

  Pentru cele mai bune performante pentru excavatoarele tale, te poti baza pe Ground Engaging Tools Hitachi Genuine. Acestea sunt produse in facilitati acreditate de Hitachi din oteluri inalt aliate, la standarde de excelenta obtinute dupa multi ani de experienta. GET inseamna ca dintii rezista mai bine si au o fiabilitate pe care te poti baza.

  Pentru mai multe informatii, luati legatura cu reprezentantii Utirom sau accesati acest link.

  Piese de schimb si consumabile

  Piesele de schimb si consumabilele au standarde de fiabilitate si durabilitate ridicate. Echipamentele vor opera la parametrii optimi. Piesele de schimb si consumabilele originale, aparent mai costisitoare, sunt o cale importanta pentru reducerea costurilor de operare si service respectiv prelungirea duratei de exploatare. Indiferent daca aveti nevoie de uleiuri, filtre, sau de piese de schimb pentru utilajul dvs., detinem mijloacele necesare pentru a va ajuta. Suntem pregatiti sa imbunatatim orice detaliu, astfel incat utilajul dvs. sa lucreze mai repede si ma eficient.

  Filtre originale

  Filtrele originale sunt necesare pentru mentinerea calitatii utilajului dvs. si va ofera urmatoarele beneficii:

  • protectia motorului si a componentelor hidraulice
  • reducerea perioadelor si a costurilor cu reparatiile
  • prelungirea considerabila a vietii masinii tale
  • valoarea de revanzare a masinii creste

  Lubrifianti originali

  Uleiurile originale Hitachi sunt special fabricate pentru utilajul dvs. Protectia si durata de viata a motorului, a sistemului hidraulic, a transmisiilor mecanice creste proportional cu calitatea uleiurilor folosite. Cand cumparati un echipament nou, acesta vine cu lubrifianti originali din fabrica. Este bine pentru performanta utilajului sa continuati utilizarea acestor lubrifianti.