Utirom, noul distribuitor Hitachi in Romania

Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) a numit un nou distribuitor pentru clientii sai din Romania.

Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) a numit un nou distribuitor pentru clientii sai din Romania. Utirom Invest SRL este localizat langa Bucuresti, fiind dotat cu 4000 mp de spatii pentru depozite, service si birouri. Compania va distribui o gama larga de echipamente Hitachi, inclusiv excavatoare gama Zaxis-5 (mini, medii si de mare capacitate), incarcatoare pe pneuri ZW-5, basculante cu sasiu rigid si macarale Hitachi-Sumitomo.

Avand ca Director General pe Claudiu Barbulescu, compania are in prezent 11 angajati si planuri de marire a numarului de angajati in decursul acestui an. Strategia companiei Utirom Invest SRL pentru piata din Romania este aceea de a oferi servicii first-class pentru partea de after-sales service. Scopul nostru initial este sa recuperam vechii clienti Hitachi prin intermediul echipei de after-sales. De aceea am angajat una dintre cele mai bune echipe in acest domeniu din piata, partea de after sales a echipei fiind mai mult de 80% din intregul nostru personal.

Piata romaneasca de constructii este caracterizata de o vasta varientate de solutii, inclusiv constructii generale si proiecte de infrastructura, constructii de drumuri, constructii de baraje, minerit si cariere, reciclarea deseurilor, domeniul forestier.

Exista o estimare de crestere a pietei actuale de constructii in anii care vor veni datorita investitiilor considerabile ale statului in constructia de drumuri si planurile de dezvoltare ale infrastructurii de invatamant. Investitiile straine directe in constructii si real estate au crescut deasemenea in ultimii ani si este de asteptat sa creasca in continuare.

Datorita acestor factori, Romania are un potential important pentru Hitachi Construction Equipment, care este perceput ca un brand premium de catre clientii romani, adauga Claudiu. €œSperam sa construim increderea in marca Hitachi si sa obtinem o cota parte din ce in ce mai mare in decursul anilor”.

Cele mai populare modele Hitachi de pe piata romaneasca includ excavatoarele ZX210LC si ZX250LC si incarcatoarele pe pneuri ZW180 si ZW220